手机版
  1. 新手必读
  2. 考办电话
  3. 自考报名
  4. 自考查询
  5. 考生档案
  6. 报考答疑
当前位置:齐乐娱乐手机版 > 串讲笔记 > 公共课 >2017年10月湖北自考英语(二)串讲练习(9.13)

2017年10月湖北自考英语(二)串讲练习(9.13)

来源:齐乐娱乐手机版www.hbzkw.com 发表时间:2017-09-13 【齐乐娱乐手机版:湖北自学考试第一门户】
2017年4月湖北自考分数查询 2017年10月湖北自考报考简章 2017年10月齐乐娱乐手机版上报名时间
2017年10月湖北自考考试时间 2017年10月湖北自考教材大纲说明 湖北自考电子档案查询系统入口
湖北省高等教育自学考试考生服务平台 武汉大学自考专升本 2017年10月自考网络学习单科加分
武汉工程大学自考本科 华中师范大学自考专升本 中南财经政法大学自考专升本
齐乐娱乐手机版为自考生整理了自考公共课2017年10月湖北自考英语(二)串讲练习,希望对大家的自考学习有帮助。关注齐乐娱乐手机版微信(hbzkw_com),可以第一时间查成绩,了解自考政策信息。 >>>2017年湖北自考公共课串讲练习题【汇总】 1.单选题 【填句补文】Rough estimates in the past have predicted similarly disappointing results. ________ Says Sallie Chishol, an environmental engineer from the Massachusetts Institute of Technology. "But the take-home message is the same. Ocean fertilization is not the answer to global warming." A、"These are newer and better models," B、Its opponents argue, however, that it will stop global warming. C、Adding iron to patches of ocean can make plankton bloom temporarily. D、As plankton die and settle on the ocean floor, their carbon is supposedly locked up in the seabed. 正确答案:A 答案解析:这个问题可以根据引号来作答,因为空格后面有“says”这个词,它预示着所填入的句子应该是带引号的。A的意思是:这些是比较新的也是比较好的模型。 2.单选题 [阅读选择]On the other hand, on the moon there will be an attraction between the butter and the moon; but the butter will weigh only about one-sixth as much as it does on the earth. This is because the moon is so much smaller than the earth. The amount of gravitational pull that a body produces depends on the amount of material in it. A packet of butter has a gravitational pull of its own; but this is very small in relation to the pull of something as large as the moon, or the earth, or the sun. We do not feel the gravitational pull of a packet of butter because A、it is too small to have a gravitational pull of its own. B、its pull is so small that we tend to ignore it. C、its pull disappears in the presence of the earth‘s gravitation. D、it tends to melt and loses its gravitational pull. 正确答案:B 答案解析:本题定位词是not feel…packet of butter,找到原文中A packet of butter has a gravitational pull of its own; but this is very small in relation to the pull of something as large as the moon, or the earth, or the sun.所以答案是B。C项错在disappear。  

齐乐娱乐手机版微信
[参加网络注册学习获取平时成绩,提升考试通过率]?
自考网络注册学习交流QQ群:133800454 自考学位英语(外语)学习交流群:276263695

齐乐娱乐手机版登录

齐乐娱乐手机版网络注册学习登录

武汉自考专题推荐

齐乐娱乐手机版