【点击加入湖北成考网QQ群】
离2017湖北成人高考时间剩:
推荐院校中南财经政法大学| 武汉科技大学| 华中师范大学| 华中农业大学| 华中科技大学| 武汉大学| 江汉大学| 湖北大学|湖北二师师范学院|武汉纺织大学
热门院校湖北经济学院| 湖北中医药大学| 湖北工业大学| 武汉工程大学| 武汉轻工大学| 湖北师范学院| 湖北医药学院| 湖北经济学院|长江大学| 武汉工学院

2016年湖北成人高考高起点英语练习题及答案(10)

整编:湖北成人高考网 发表时间2016-09-20 浏览:25027次

>>>2016年湖北成人高考高起点英语练习题及答案[汇总]<<<


湖北2016年成人高考高起点英语练习题及答案(10)
 
完形填空   通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。   I once went to a town in the north of England on business.   It was about 7:30 in the evening when I reached the hotel. The manageress,a strict old lady of about 60,showed me to my room. When I asked her what time dinner was,she said there was only one sitting at 6:30,and I had 1 it.   “Never mind,”I said.“I'm not very 2. I‘ll just have a drink in the bar(酒吧)and a sandwich.”   “Bar!”she 3her voice.“This is a respectable hotel,young man. If you want 4,you must go somewhere else.”She spoke 5a glass of beer was a dangerous drug.   I went to a bar and had some beer and sandwiches and then went to the cinema. At about 11:30 I 6. Everything was in darkness. I knocked at the door,but nothing happened. The 7sound was the church clock opposite,which suddenly struck the half-hour with such 8that it made me jump. 9a window opened upstairs. The old lady 10and asked me what was going on. I explained who I was and she let me 11after ten minutes'wait. She was in her nightdress. She told me seriously that guests were 12to be back in the hotel by 11 o‘clock.   I went to bed but could not sleep. Every quarter of an hour the church clock struck and at midnight the whole hotel shook with the noise. Just before dawn,I finally 13.   When I arrived at 14,everyone else had nearly 15and there was not enough coffee to go round.   “Did you 16well,young man?”the old lady asked.   “17,I don't think I could go through 18 night in that room,”I replied.“I hardly slept at all.”   “That's because you were 19 all night drinking!”she said angrily,putting 20 to the conversation.   1. A. had B. passed C. missed D. caught   2. A. hungry B. sleepy C. tired D. happy   3. A. lost B. lowered C. dropped D. raised   4. A. beer B. coffee C. milk D. tea   5. A. even if B. since C. although D. as if   6. A. went to bed B. walked to a club   C. returned to the hotel D. drove to a restaurant   7. A. only B. sharp C. sweet D. last   8. A. effort B. force C. power D. attraction   9. A. Firstly B. Wonderfully C. Unfortunately D. Finally   10. A. came out B. got up C. looked out D. woke up   11. A. down B. out C. back D. in   12. A. ordered B. expected C. taught D. encouraged   13. A. fell asleep B. went to bed C. got up D. gave in   14. A. a decision B. breakfast C. once D. the office   15. A. arrived B. done C. finished D. started   16. A. play B. sleep C. eat D. do   17. A. First of all B. Never mind C. To tell you the truth D. As a result   18. A. one B. another C. such D. any   19. A. away B. here C. down D. up   20. A. an end B. a saying C. a joke D. a pause   参考答案:   1. C 2. A 3. D 4. A 5. D 6. C 7. A 8. B 9. D 10. C   11. D 12. B 13. A 14. B 15. C 16. B 17. C 18. B 19. D 20. A

湖北成教网微信

湖北成人高考时间安排

一般是10月份第三个星期六、星期天


10月22日 10月23日
语文 外语
数学(文科)
数学(理科)
史地(高起本文科)
理化(高起本理科)


10月22日 10月23日
政治 大学语文、高等数学
外语

中南财大成教[荐]

市场营销、工商管理、行政管理、金融学、会计学、法学 中南财经政法大学自考

武汉科技大学成教[荐]

冶金工程、机械工程自动化、电子信息工程、工商管理 武汉科技大学自考

华中师范大学成教[荐]

英语专业、工商管理、电子商务、会计等 华中师范大学自考

湖北大学成教[荐]

会计、经济管理、旅游管理、法律实务、英语等 湖北大学自考

武汉理工大学成教[荐]

土木工程、建筑学、航海技术、采矿工程交通运输等 武汉理工大学自考

武汉大学成教[荐]

冶金工程、机械工程自动化、电子信息工程、工商管理 武汉大学自考

湖北成考网老师微信
齐乐娱乐手机版