【点击加入湖北成考网QQ群】
离2017湖北成人高考时间剩:
推荐院校中南财经政法大学| 武汉科技大学| 华中师范大学| 华中农业大学| 华中科技大学| 武汉大学| 江汉大学| 湖北大学|湖北二师师范学院|武汉纺织大学
热门院校湖北经济学院| 湖北中医药大学| 湖北工业大学| 武汉工程大学| 武汉轻工大学| 湖北师范学院| 湖北医药学院| 湖北经济学院|长江大学| 武汉工学院

2016年湖北成人高考高起点英语练习题及答案(8)

整编:湖北成人高考网 发表时间2016-09-20 浏览:25027次

>>>2016年湖北成人高考高起点英语练习题及答案[汇总]<<<


湖北2016年成人高考高起点英语练习题及答案(8)
 
 词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)   从每个小题的四个选项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。   ( )1. I don‘t know how to play bridge and ________.   A. my wife doesn‘t neither   B. my wife does either   C. neither does my wife   D. neither my wife does   ( )2. He asked ________ since he had been chairman for seven years.   A. not to have been re-elected   B. to not be re-elected   C. not to be re-elected   D. to have not been re-elected   ( )3. The guests said that they wouldn‘t mind _______.   A. to have a little light music   B. have a little light music   C. having a little light music   D. that they have a little light music   ( )4. Last night we caught a thief _______ John‘s car.   A. when stealing   B. that be stole   C. to steal   D. stealing   ( )5. Without the invention of writing, a man ________ to remember so many things which he can write down or find in a book.   A. is forced   B. will be forced   C. forced   D. would be forced   ( )6. What would you ________ to eat tonight?   A. like   B. wish   C. want   D. hope   ( )7. I ________ my bicycle on the left side.   A. get off from   B. get down   C. get down from   D. get off   ( )8. Coal ________ electricity very often.   A. is used to producing   B. is used to produce   C. used to produce   D. used to producing   ( )9. Why can‘t you do this small _______ for me? I’ve helped you often enough in the past.   A. work   B. demand   C. favour   D. good   ( )10. Never _______ till tomorrow what may be done today.   A. put on   B. put away   C. put off   D. put up   ( )11. Mother kept inviting Mrs. Smith to stay for lunch, and finally she _______.   A. gave out   B. gave off   C. gave in   D. gave away   ( )12. <<<>>> is ________ only European country I have visited.   A. an   B. a   C. the   D. 不填   ( )13. The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.   A. that   B. it   C. this   D. those   ( )14. Dick found himself walking _______ the direction of the post office.   A. to   B. by   C. along   D. in   ( )15. _______ that we were late, we started to run.   A. Know   B. To know   C. Knowing   D. Being known   ( )16. This room is _______ any of the others in the building.   A. the biggest than   B. big as   C. bigger than   D. the biggest of   ( )17. Just think Ann got the house _______ all by herself!   A. paint   B. be painted   C. to paint   D. painted   ( )18. The policeman caught the man _________ the arm.   A. by   B. with   C. on   D. at   ( )19. To get an education, _______.   A. one must work hard   B. working hard is important   C. to work hard is necessary   D. it is needed to work hard   ( )20. The old man could not decide ________ the money or to put it in the bank.   A. if he spent   B. whether to spend   C. that he spent   D. what to spend   ( )21. I wish you‘d consider _______ to Miami with us this vacation.   A. going   B. that you‘ll go   C. to go   D. to going   ( )22. I think I‘ll wait until the mail _______.   A. should come   B. is coming   C. comes   D. will come   ( )23. We found ________.   A. the work hard for doing   B. hard to do the work   C. it hard for doing the work   D. the work hard to do   ( )24. Professor Bixby warned his students ________ late for the examination.   A. not be   B. to be not   C. not to be   D. be not   ( )25. I don‘t know what I’d have done if I _______ to make that decision.   A. would have   B. had had   C. have had   D. did have   参考答案:   1.C 2.C 3.C 4.D 5.D 6.A 7.D 8.B 9.C 10.C   11.C 12.C 13.A 14.D 15.C 16.C 17.D 18.A 19.A 20.B   21.A 22.C 23.D 24.C 25.B

湖北成教网微信

湖北成人高考时间安排

一般是10月份第三个星期六、星期天


10月22日 10月23日
语文 外语
数学(文科)
数学(理科)
史地(高起本文科)
理化(高起本理科)


10月22日 10月23日
政治 大学语文、高等数学
外语

中南财大成教[荐]

市场营销、工商管理、行政管理、金融学、会计学、法学 中南财经政法大学自考

武汉科技大学成教[荐]

冶金工程、机械工程自动化、电子信息工程、工商管理 武汉科技大学自考

华中师范大学成教[荐]

英语专业、工商管理、电子商务、会计等 华中师范大学自考

湖北大学成教[荐]

会计、经济管理、旅游管理、法律实务、英语等 湖北大学自考

武汉理工大学成教[荐]

土木工程、建筑学、航海技术、采矿工程交通运输等 武汉理工大学自考

武汉大学成教[荐]

冶金工程、机械工程自动化、电子信息工程、工商管理 武汉大学自考

湖北成考网老师微信
齐乐娱乐手机版